Disclaimer

Alle informatie op deze site is puur informatief en educatief bedoeld. Daarnaast ben ik geen professioneel adviseur. Ik accepteer ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. Indien je op zoek bent naar professioneel advies dan zou je contact kunnen opnemen met een ervaren financieel adviseur. Geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld. Ook eventueel mailcontact is nooit als persoonlijk financieel advies bedoeld.

De informatie op deze site vormt geen openbaar bod of een verzoek om effecten of financiële instrumenten aan te schaffen. Beleggen kan leiden tot het verliezen van uw inleg. Een eventueel beleggingsbesluit moet gebaseerd zijn op individueel, professioneel advies en een prospectus gepubliceerd door een bevoegde instantie. De opstelling van alle teksten doet “Geld kan groeien” niet als een beleggingsadviseur of vanwege een of andere wettelijke verplichting. De informatie is verstrekt met de nodige zorg en aandacht, maar “Geld kan groeien” of ik zelf, zijn niet aansprakelijk voor de juistheid / volledigheid van de teksten en economische informatie, wisselkoersen of algemene marktgegevens. Deze informatie en mening is representatief voor de tijd van publicatie en is geen toekomstige voorspelling. Check altijd de website van een eventueel vermelde aanbieder voor de meest actuele informatie.

COPYRIGHT: Al de gepubliceerde teksten en afbeeldingen zijn eigendom van Geld kan groeien en vallen onder het copyright. Niets mag gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. Zodra een lezer een reactie geplaatst heeft valt deze onder het copyright van Geld kan groeien.